У перший же тиждень відкритого літнього трансферного вікна відбувся один і найгучніших переходів останніх років. Вінгер лондонського "Челсі" Еден Азар змінив синю футболку на форму головного іспанського королівського клубу.

Ніхто особливо не здивувався його переходу, але ось реальні кроки щодо перестановки відбулися лише зараз.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

28-річний футболіст, який підписав контракт з «Реалом», дорого обійшовся клубу. Довелося розщедритися на 100 млн євро, а крім того – ще 46 млн на різні бонуси. Проте, не дивлячись на настільки багатомільйонні витрати, покупка має швидко окупитися.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Наполі" підписав правого захисника з "Емполі" Джованні Ді Лоренцо. Сума переходу склала 9,5 мільйонів євро (або 1/10 Азара). Однак, це ще не всі майбутні кандидати на трансфер.

Сама ж "хлібна" для ЗМІ тема чуток набирає божевільні обороти. "Манчестер Сіті" не проти відпустити в совбодное плавання Данило, а Наингголан висловився про повернення в "Рому", Буффон скоріше за все продовжить кар'єру в «Барсі», а Інтер обзаведеться англійським гравцем.

Нагадаємо, Циганков забив два шедевральных голи у ворота Сербії

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Манчестер Юнайтед підписав нового півзахисника

Також Знай.ua" писав про те, що Модель розповіла всьому світу, що Неймар зробив з нею