Дружина відломого українського футболіста, який зараз грає в оренді в Ризеспоре, показала, як розкішно проводить свій відпочинок у Туреччині. На своїй сторінці в Instagram Ірина Морозюк виклала гарячий знімок з пляжу.

Цього разу дівчина потішила прихильників спокусливим фото в мінімальному купальнику з дуже незвичного ракурсу.

"Ух яка зухвала", "Irinaa perfect", "Sweet", "Кепка красива", "велике задоволення спостерігати за тобою", - захоплено відзначили фоловери в коментарях.

У першому таймі вирішального матчу головного європейського клубного турніру за рахунку 1:0 на користь Мерсисайдців гру довелося перервати через появу на полі стрикерши. На 18-й хвилині гравців та інших учасників матчу шокувала одна з вболівальниць, увірвалася на полі практично в голому вигляді.

Дівчина в одному купальнику вчинила забіг по полю стадіону Ванда Метрополітан. Головному арбітру фіналу Ліги чемпіонів Даміру Скоміні довелося зупинити гру, поки стюарди не піймали та не повели порушницю порядку.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За інформацією британських ЗМІ, дівчиною, що вибігла на поле, виявилася модель Кінсі Волански, яка знімалася для журналів Maxim, Sports Illustrated, FHM.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як писав Знай.ua, у першому колі Ролан Гаррос Еліна Світоліна тріумфально перемогла американку Вінус Вільямс.
Також портал Знай.ua писав, що Світоліна оплатила дорогу операцію юній українській тенісистці.