Український боксер Олександр Усик заявив, що йому подобається ідея проведення турніру Мохамеда Алі в хевівейті.

За словами українського боксера, цей турнір для нього особливий, хоч він і не впевнений, що це можливо, - пише "24 Спорт".

"Коли я почув, що подібний турнір відбудеться у важкій вазі і буде названий на честь великого Алі, а на кону будуть всі чотири пояси, то подумав що це знак. Я мислив так, що повинен брати участь і нехай мені допоможе Бог. Дуже щасливий, що зробив це. Не думаю, що цей турнір щось коли-небудь затьмарить", – говорить боксер.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Як відомо, Усик виграв турнір Мохамеда Алі в крузервейті, по ходу турніру здолавши німця Марко Хука, латвійця Майріса Брієдіса, а в фіналі розправившись у Москві з росіянином Муратом Гассієвим.

Наразі в Усика залишається тільки один чемпіонський пояс IBF у важкій вазі. Перед тим в Усика забрали чемпіонський титул WBA, після чого він втратив звання абсолютного чемпіона світу, оскільки перейшов в суперважку вагу.

Промоутер Усика Олександр Красюк зазначив, що Усик готовий попрощатися з усіма своїми чемпіонськими поясами.

Додамо, що 32-річний українець зараз проходить реабілітацію після важкої травми. Усик пошкодив біцепс пі час підготовки до бою з камерунцем Карлосом Такамом.

Цілком ймовірно, що олександ Усик дебютує в суперважкій вазі вже цієї осені.

Нагадаємо, Олександра Усика позбавили найцінніших нагород.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Ф'юрі змістив Джошуа з п'єдесталу і очолив рейтинг найкращих супертяжів

Також портал Знай.ua писав, що стало відомо, коли проведуть бій-реванш Джошуа-Руїс.