10 червня відбудеться матч четвертого туру групового етапу кваліфікації на Євро-2020. Збірна України зустрінеться зі збірною Люксембургу.
Матч Україна - Люксембург пройде на стадіоні "Арена Львів" у Львові. Початок матчу - 21:45.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
У прямому ефірі матч Україна - Люксембург покажуть телеканали "Україна" і "Футбол 1".
Орієнтовні склади:
Україна: Пятов - Караваєв, Кривцов, Матвієнко, Миколенко - Зінченко, Степаненко, Малиновський - Циганков, Яремчук, Коноплянка.
Люксембург: Моріс - Янс, Селімович, Жерсон, Сінані - О. Тіль, Мартінш, Баррейро, Б. Тіль - Родрігеш, Тюрпель.
Арбітр: Павел Краловець (Чехія)
Прогнози букмекерів:
Про прогнозами букмекерів, фаворитом цього матчу є Україна. Коефіцієнт на перемогу української збірної - 1,08, перемога Люксембургу - 17,00, нічия оцінюється в 7,50.
Нагадаємо, 7 червня в рамках відбіркового турніру до чемпіонату Європи-2020 збірна України на "Арені Львів" обіграла команду Сербії з розгромним рахунком 5:0.

Колишній захисник збірної України В'ячеслав Шевчук поділився емоціями від розгромної перемоги над Сербією.

В'ячеслав Шевчук
В'ячеслав Шевчук

"Вражений підтримкою вболівальників. Збірна показала таку гру в тому числі завдяки їм. Підтримка Арени Львів була просто неймовірною.

Україна продемонструвала, що у нас є гравці, які вміють грати у комбінаційний футбол проти серйозних опонентів. Сербія могла забивати першою, але потім у них шансів практично не було.

Дуже добре проявив себе Циганков, який розганяв атаки команди. Його нинішня гра – плоди роботи іспанських тренерів у "Динамо". Я бачу, що у нашого футболу є майбутнє", – розповів екс-захисник Шевчук.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Нагадаємо, Циганков забив два шедевральных голи у ворота Сербії

Як раніше повідомляв "Знай.ua", молодіжна збірна України з футболу вперше в історії стала півфіналістом ЧС.