Друга ракетка України Леся Цуренко у парі з китаянкою Ван Яфань стартувала з перемоги на трав'яному турнірі серії WTA International в Хертогенбосі, Нідерланди).
Дует Цуренко - Яфань в першому раунді обіграв американку Ніколь Меликар і чешку Квету Пешке з рахунком 0:6, 6:3, 10:7.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Матч тривав 1 годину та 6 хвилин. За цей час Цуренко і Яфань зробили 1 ейс, допустили 1 подвійну помилку і виграли 3 брейк-пойнта. У свою чергу, американка і чешка 3 рази подали навиліт, здійснили 1 "подвійну" і реалізував 5 брейк-пойнтів.
Таким чином, Цуренко і Яфань вийшли до чвертьфіналу турніру, де зустрінуться з переможницями протистояння Людия Морозова / Сторм Сандерс - Христина Плишкова / Барбора Штефкова.

Як раніше писав Знай.ua, в рамках третього кола Ролан Гаррос перша ракетка України Еліна Світоліна програла представниці Іспанії Гарбиньє Мугурусі у двох сетах - 3:6, 3:6.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Як писав Знай.ua, у першому колі Ролан Гаррос Еліна Світоліна тріумфально перемогла американку Вінус Вільямс.

Світоліна обіграла Вільямс із рахунком 0:2, матч тривав 1 годину 14 хвилин. Світоліна виграла перший сет з рахунком 6:3. Але у другому сеті програвала 3:1, але, в кінцевому підсумку змогла перемогти з аналогічним рахунком 6:3.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще
WTA. Ролан Гаррос. Перший раунд
Вінус Вільямс (США) - Еліна Світоліна (Україна) 0:2 (3:6, 3:6)
Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна оплатила дорогу операцію юній українській тенісистці.