Стало відомо, що українська Збірна забила перший гол у ворота Люксембургу на матчі четвертого туру групового етапу кваліфікації на Євро-2020. Про це йдеться на сайті Динамо Київ.

Як відомо, матч Україна - Люксембург проходить на стадіоні "Арена Львів" у Львові. Гра стартувала в 21:45.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Гооооооол. Малиновський видав прекрасну подачу на Яремчука, який головою пробив повз голкіпера", - підкреслюється в текстовій трансляції.

Пряма трансляція відбору Євро-2020 Україна-Люксембург:

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, що у головного тренера збірної України Андрія Шевченка перед відбірковими матчами з Сербією (7 червня) і Люксембургом (10 червня) виявилося занадто багато гравців.

Як повідомляв портал Знай.uа, один з лідерів збірною Люксембургу Жерсон Родрігес напередодні відбіркового матчу на Євро-2020 проти національної команди України, пізно вночі був помічений в одному з львівських нічних клубів.

Також портал Знай.uа писав, що в прямому ефірі матч Україна - Люксембург покажуть телеканали "Україна" і "Футбол 1".