Українська каратистка Анжеліка Терлюга завоювала золото на турнірі Karate 1 Premier в Шанхаї.
Терлюга, яка виступає у ваговій категорії до 55 кг, у фіналі впевнено перемогла киатянку Дін Цзямей - 6:0.

Анжеліка Терлюга
Анжеліка Терлюга

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Після перемоги спортсменка повідомила, що вийшла на змагання з травмою. Вона виступала з переломом мізинця.
"Ця золота медаль була особливою... Цей рік для мене нереально важкий і водночас успішний, але ніхто не казав, що буде легко. Четвертий фінал Прем'єр Ліги в цьому році. Все круто! Я не вірю своєму щастю! Але просто хочу, щоб ви хоч на секунду розуміли, через що нам доводиться проходити, коли ви бачите милу фотку з медаллю на п'єдесталі.
Отже, історія, про яку тепер можна спокійно розповісти:
рівно за два тижні до цього турніру я зламала мізинець на нозі на тренуванні. Стопа посиніла і ходити було нереально боляче. І тут я дуже хочу подякувати моєму лікарю за винахідливість і творчий підхід. Завдяки йому я вже почала тренування через 5 днів після перелому в спеціальному бандажі (який він змайстрував сам) на зборах у Німеччині. Намагалася не звертати уваги на біль в нозі і вирушила на змагання в Шанхай.
Я дуже рада такому результату цього ризику. Ми це зробили! Під словом "ми" я маю на увазі мого тренера, лікаря та головного тренера національної збірної, всі хто ризикнули разом зі мною. Виступала я в звичайних тейпах і просто терпіла. Добре, що все добре. Всім вдячна за підтримку і віру в мене! Наступний старт - Європейські Ігри в Мінську", - повідомила Терлюга в Instagram.