Екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) знявся в рекламі української компанії Ajax, яка спеціалізується на бездротових охоронних системах.
Про це Усик повідомив на своїй сторінці в instagram.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Друзі, зняли кілька веселих рекламних роликах з командою @ajax_systems, де я граю самого себе: розбираюся з шахраями, випікаю плюшки і ходжу з огірками на очах, як аристократ", - написав боксер.

Як писав Знай.ua, Усика позбавили титулів WBC та WBO.
Як повідомляє ESPN, Всесвітня боксерська рада офіційно оголосила цей титул вакантним.
Таке рішення було ухвалене через майбутній дебют Усика в суперважкій вазі.
Тепер Усик називається "чемпіоном у відпустці" і може претендувати на цей пояс у будь-який час, якщо захоче повернутися у важкий дивізіон.
Олександр Усик
Олександр Усик
Вакантний титул WBC у важкій вазі буде розіграно 15 червня в бою між Майрисом Брієдисом і Кшиштофом Гловацьки, який пройде в Ризі.
А чемпіоном WBO знову став Кшиштоф Гловацьки, який володів титулом до бою з Олександром Усиком.

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід у надважку вагу.

Як повідомляв портал Знай.ua, менеджер розповів про травму Усика і строки відновлення.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще