6-кратний чемпіон світу у першій напівсередній вазі (до 63,5 кг) Заб Джуда (44-10, 30 КО) став учасником незвичайного епізоду.

41-річний боксер вирішив розібратися з якимось інтернет-толем на ім'я Ноель. Після поразки Джуді від співвітчизника Клетуса Селдіна (24-1, 20 КО) 8 червня, диванний боєць написав коментар в Instagram про те, що Заб Джуда вже старий, втратив всі навички і взагалі переоцінений.

Спортсмен в реальному житті відшукав цього сміливця і влаштував йому очну ставку. Пропонуємо вам подивитися, як все це було.

Нагадаємо, 12 квітня Ломаченко впевнено переміг британця Ентоні Кроллу (34-6-4, 13 КО) успішно захистив свій пояс по лінії WBA, нокаутувавши суперника вже в четвертому раунді.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

З першого раунду Ломаченко зайняв центр рингу, придивляючись до суперника, і пробиваючи двійки. Вже в третьому раунді Ломаченко провів трійку точних ударів в голову, і став добивати британця, затиснувши його у канатів. Рефері зупинив побиття, оскільки Кролла не відповідав на удари.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ломаченко назвав наступну жертву.