Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (27-0-1, 19 КО) 15 червня в Лас-Вегасі проведе бій проти німецького боксера Тома Шварца.
Напередодні бою боксери провели традиційну битву поглядів, під час якої Ф'юрі влаштував справжнє шоу.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Тайсон Ф'юрі і Том Шварц, Getty Images
Тайсон Ф'юрі і Том Шварц, Getty Images

Ф'юрі смішно позував, багато кривлявся, жартував і навіть намагався поцілувати суперника.

Тайсон Ф'юрі і Том Шварц, Getty Images
Тайсон Ф'юрі і Том Шварц, Getty Images

Дивіться відео битви поглядів:

Як писав Знай.ua, Тайсон Ф'юрі розповів, що в разі поразки в бою проти німецького боксера Тома Шварца, може завершити професійну кар'єру.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще
"Я найкращий боксер цієї ери, але якщо не поб'ю Тома Шварца, то швидше за все мені доведеться завершити кар'єру. Якщо я не зможу здолати Шварца, то який сенс продовжувати боксувати? Публіка заявляє, що після бою з Деонтеєм Уайлдером я став занадто вразливий, однак ми знаємо, як йдуть справи насправді.
Багато хто вважає мене найкращим боксером свого покоління. Я поїхав у Німеччину і переміг Володимира Кличка. Приїхав в США і побив Деонтея Уайлдера. Мене ставлять на перше місце в рейтингу суперважковаговиків, що є правильним рішенням.
Уайлдер - на другому місці, Руїс - третій, а Джошуа - четвертий. Я впевнений, що це чесно. Я вже побив хлопця, який йде на другій позиції, тому я тепер найкращий", - передає слова Ф'юрі Boxing Scene.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі вважає себе вічним чемпіоном.