22-річний український легіонер "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко підпише новий контракт з клубом.
Як повідомляє The Telegraph, контракт буде розрахований на п'ять років.
Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Українець вразив своєю грою головного тренера Пепа Гвардіолу і залишиться на Этихаде ще на 5 років.
Каталонський фахівець планує використовувати українця як основного лівого захисника команди. Менді буде виходити з лавки запасних", - повідомляє джерело.
Олександр Зінченко провів за "Манчестер Сіті" 28 матчів, в яких забив 1 гол і віддав 3 гольових паси.
Нагадаємо, після матчу з Сербією Зінченко в прямому ефірі поцілував журналістку каналів "Футбол 1/2" Владу Седан (Щеглову), з якою він зустрічається.

Нагадаємо, гра завершилася перемогою нашої збірної з рахунком 5:0.

"Протягом цих двох днів хлопці з абсолютно різних країн надсилають мені фото, відео. Користуючись нагодою, я хотів би сказати, що у мене дійсно стосунки з Владою. А те, що поцілував її в прямому ефірі, це тому, що не бачив її два тижні і не втримався. В "Манчестер Сіті" Ляпорт відразу скинув це відео в групу. Але деякі хлопці і так знали", - розповів Зінченко.

"Дівчина, яка робить вибір все життя провести з футболістом, повинна розуміти, що це – як дружина військового. Сьогодні ти у Львові, завтра, умовно кажучи, в Чехії. Готова я вибрати собі таку долю? Я думаю, всьому свій час", – наголосила Влада Седан.

Як повідомляв портал Знай.uа, пікантна витівка Зінченка після розгрому сербів наробила шуму в мережі.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, збірна України обіграла команду Люксембургу з рахунком 1:0.