Нападник збірної Уругваю Луїс Суарес прокоментував інцидент з укусом Джорджо К'єлліні в матчі ЧС-2014. Футболіст часто не стримує емоцій і по-звірячому вчіпляється зубами у суперників.

"Дружина питала, що сталося. Я сказав їй, що ми всього лише зіткнулися. Я не прийняв реальність, що було великою помилкою. Я звернувся до психологів, це дуже допомогло мені прийняти помилки і рости далі. Багато страждав тоді, я підвів дружину, дітей та партнерів по команді", – розповів Суарес.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Уругвайський форвард "Ліверпуля" Луїс Суарес в домашньому матчі проти "Челсі", який закінчився внічию 2:2, в буквальному сенсі вигризав очки для своєї команди, укусивши руку сербського захисника "синіх" Браніслава Івановича. Суарес не вперше розпустив зуби. Ще будучи гравцем "Аякса" в 2010-му, він покусав Отмана Баккала з "ПСВ" і отримав семиматчеву дискваліфікацію. Також уругваєць під час відбіркового матчу ЧС-2014 вдарив суперника в обличчя, а під час матчу в Лізі Європи наступив на спину захисника "Зеніта" Губочана.

Варто нагадати, що сьогодні, на 89 хвилині матчу УКРАЇНА тріумфально забила третій гол Південній Кореї - УРА!!! Цитаїшвили підібрав м'яч на своїй половині поля і поклав у дальній. І Україна офіційно стала чемпіоном світу.

Нагадаємо, молодіжна збірна України виграла путівку у фінал ЧС-2019.

Як повідомляв Знай.ua, Україна - Південна Корея: онлайн-трансляція фіналу ЧС з футболу U-20.

Також Знай.ua писав, що збірна України U-20 вийшла у фінал ЧС, а Росія пропустила гол від воротаря.