Відомий український боксер Олександр Усик остаточно перестав бути чемпіоном світу в першій важкій вазі. Спортсмен відмовився від титулу за версією IBF.

Про це повідомив менеджер Усика Егіс Климас в Instagram. Сьогодні вночі його розіграють півфіналісти Суперсерії Юньєр Дортікос і Ендрю Табіті.

Олександр Усик і Мурат Гассієв, K2 Promotions
Олександр Усик і Мурат Гассієв, K2 Promotions

"Усик звернувся в IBF з проханням негайно позбавити його титулу чемпіона світу. Усик дякує IBF за підтримку та офіційно повідомляє про те, що продовжить кар'єру в суперважкій вазі", - написав Климас.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відтак, титул IBF перейде до переможця бою між Табіті і Дортікосом. Усик щиро подякував IBF за підтримку під час його чемпіонства у важкій вазі і разом з тим повідомив IBF про те, що в майбутньому він позмагається за пояс організації в суперважкій вазі. Таку заяву зробив менеджер українця Егіс Климас.

Олександр Усик
Олександр Усик

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід у надважку вагу.

Як повідомляв портал Знай.ua, менеджер розповів про травму Усика і строки відновлення.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Усик дізнався першого суперника в суперважкій вазі.