Нападаючий ПСЖ і збірної Бразилії Неймар може покинути клуб в найближче трансферне вікно.

Президент клубу Насер аль-Хелайфі заявив, що йому набридли витівки зоряних гравців, і він нікого не тримає.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Гравці повинні ставитися до своїх обов'язків ще більш відповідально, ніж раніше. Ставлення повинне бути зовсім іншим. Їм доведеться працювати більше. Вони тут не для того, щоб веселитися. І якщо їх це не влаштовує, двері відкриті, чао! Я більше не потерплю суперзіркової поведінки", - заявив аль-Хелайфі.

Пізніше французьке видання L’Equipe повідомило, що керівництво ПСЖ не буде заперечувати проти трансферу Неймара, якщо отримає велике пропозицію.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, повідомляється, що і сам Неймар у своєму оточенні заявив, що теж хоче піти.

Нагадаємо, Неймар звинувачується у зґвалтуванні, яке нібито відбулося 15 травня в Парижі. При цьому сам футболіст готовий довести свою невинність.

Цю інформацію поввідомляє ESPN з посиланням на UOL.

У документі йдеться, що жінка познайомилася з Неймаром через соціальні мережі, де гравець запросив її до Франції. Жінка зупинилася в готелі Софітель в Парижі та зустрілась з Неймаром близько 8 вечора.

"Вони почали розмовляти, обмінювалися ласками, але в певний момент Неймар став агресивним і практикував статевий контакт насильницьким шляхом". йдеться у документі

Додається, що футболіст був напідпитку у момент скоєння злочину.

У своїх свідченнях, жінка стверджує, що вилетіла з Парижа 17 травня і була емоційно вражена, аби написати заяву в поліцію. Трохи згодом, вона зважилась заявити про це у Сан-Паулу.

Неймар
Неймар

Згідно з бразильським Кримінальним кодексом, у його сьомій статті, злочини, вчинені бразильцями, навіть якщо вони перебувають на іноземній території, підлягають бразильському законодавству.

Як повідомляв Знай.ua, Неймара позбавили капітанської пов'язки.

Нагадаємо, форвард ПСЖ Неймар вдарив фаната після програшу Ренну у фіналі Кубка Франції (2:2, пен. 5:6).