Українська стрибунка у висоту Юлія Левченко показала свого хлопця.

На своїй сторінці в Instagram Левченко опублікувала фотографію зі своїм бойфрендом Юрієм Кіщенко.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"То є любов", - підписала фото Юлія.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Юрій Кіщенко - майстер спорту, багаторазовий чемпіон України з бігу на середні дистанції.

Юрій був учасником чемпіонатів світу та Європи серед юнаків та юніорів, закінчив Одеський національний університет у 2013 році, і зараз виступає за збірну команду України.

Як повідомляв Знай.ua, чемпіонка України і віце-чемпіонка світу зі стрибків у висоту Юлія Левченко стала другою на етапі "Діамантової ліги" в Стокгольмі (Швеція).

Левченко з легкістю взяла перші три висоти - 1,78 м, 1,83 м і 1,87 м. Але не змогла підкорити 1,90 м, після чого не впоралася з планкою 1,92 м.

Нагадаємо, Левченко стала найкращою легкоатлеткою лютого в Україні.

Ще одна українка 17-річна Ярослава Магучих зупинилася в кроці від призів. Магучих не змогла стрибнути 1,87 м і завершила виступ на четвертому місці.
Як повідомляв Знай.ua, українська легкоатлетка Ярослава Магучих на змаганнях Діамантової ліги в катарській Досі завоювала золоту медаль у стрибках у висоту з особистим рекордом - 196 см.
17-річна Магучих стала однією з перших українок, яка виконала норматив на Олімпійські ігри-2020 в Токіо.