Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (28-0-1, 20 КО) легко переміг німецького боксера Тома Шварца.

Деонтей Уайлдер вважає, що Ф'юрі вибирають слабких суперників.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Все нормально. Тайсон бився з мішком, який, якщо не помиляюся, встиг завдати всього 4 удари. Це не суперник, але Ф'юрі робить те, що і повинен робити.

Він продає свою історію, розповідає про себе і свої амбіції. Так зараз вибудовують його кар'єру, мені тут все зрозуміло", - вважає Уайлдер.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, бій Ф'юрі - Шварц відбувся 15 червня в Лас-Вегасі (США).

Як писав Знай.ua, Тайсон Ф'юрі розповів, що в разі поразки в бою проти німецького боксера Тома Шварца, може завершити професійну кар'єру.

Тайсон Ф'юрі і Том Шварц, Getty Images
Тайсон Ф'юрі і Том Шварц, Getty Images
"Я найкращий боксер цієї ери, але якщо не поб'ю Тома Шварца, то швидше за все мені доведеться завершити кар'єру. Якщо я не зможу здолати Шварца, то який сенс продовжувати боксувати? Публіка заявляє, що після бою з Деонтеєм Уайлдером я став занадто вразливий, однак ми знаємо, як йдуть справи насправді.
Багато хто вважає мене найкращим боксером свого покоління. Я поїхав у Німеччину і переміг Володимира Кличка. Приїхав в США і побив Деонтея Уайлдера. Мене ставлять на перше місце в рейтингу суперважковаговиків, що є правильним рішенням.
Уайлдер - на другому місці, Руїс - третій, а Джошуа - четвертий. Я впевнений, що це чесно. Я вже побив хлопця, який йде на другій позиції, тому я тепер найкращий", - заявив Ф'юрі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі вважає себе вічним чемпіоном.