Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (28-0-1, 20 КО) проведе наступний бій в кінці вересня або на початку жовтня.
Про це повідомив його промоутер Френк Уоррен.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
За його словами, після осіннього бою, Ф'юрі організують реванш з Деонтеєм Уайлдером.
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
"Тайсон Ф'юрі буде боксувати в кінці вересня або на початку жовтня. Швидше за все, поєдинок відбудеться на арені Madison Square Garden в Нью-Йорку.
Суперником Ф'юрі стане боксер з топ-5 рейтингу. Після цього всі сили ми направимо на організацію бою проти Деонтея Уайлдера. Вони обидва хочуть цього бою, а промоутери не проти його влаштувати. Сподіваюся, у нас вийде все організувати вчасно.
Бокс для Ф'юрі став справжнім джерелом натхнення. Ви самі бачите, що він просто закохався в спорт і насолоджується собою. Він відмінно себе почуває і в психологічному, і в фізичному плані. Він насолоджується боксом. Я розумів, що якщо Ф'юрі скине вагу і приведе себе в порядок, то зможе перемогти більшість боксерів. Але, якщо чесно, він мене дуже здивував", - передає слова Уорена Talksport.com.

Як писав Знай.ua, Тайсон Ф'юрі легко переміг німецького боксера Тома Шварца.

Нагадаємо, бій Ф'юрі - Шварц відбувся 15 червня в Лас-Вегасі (США).

Раніше Тайсон Ф'юрі розповів, що в разі поразки в бою проти німецького боксера Тома Шварца, може завершити професійну кар'єру.

Тайсон Ф'юрі і Том Шварц, Getty Images
Тайсон Ф'юрі і Том Шварц, Getty Images

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі вважає себе вічним чемпіоном.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще