Захисник київського "Динамо" Микола Морозюк, який грає в "Ризеспоре" на правах оренди, збирається підписати з турецькою командою 2-річний контракт.
Як написав у Twitter турецький журналіст Ертан Сюзгюн, про угоду буде оголошено 19 червня.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Повідомляється, що "Динамо" погодилися відпустити Морозюка безкоштовно.
Зазначимо, що у футболіста з київським клубом за контрактом залишається ще два роки.
Роман Зозуля, Getty Images
Роман Зозуля, Getty Images

Повідомляється, що сторони знаходяться на початковій стадії переговорів. Київський клуб вже зробив пропозицію Зозулі, який взяв час на роздуми.

У нинішньому сезоні Зозуля забив 7 голів у 23 поєдинках за "Альбасете" в Сегунді. Команда пробилася в плей-офф за право вийти до Прикладу.
Нагадаємо, Зозуля є вихованцем академії київського "Динамо". Виступав за київську команду з 2006 по 2011 рік. В його активі 6 голів у 52 матчах за "Динамо".

Як писав Знай.ua, київське "Динамо" продовжило контракт з головним тренером клубу Олександром Хацкевичем.

Олександр Хацкевич, Getty Images
Олександр Хацкевич, Getty Images

Президент ФК "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував підписання нового контракту з Хацкевичем.

"Хочу відразу сказати, що Олександр працював у дуже складний період. Коли він був призначений головним тренером, ми домовилися, що, враховуючи ситуацію в країні, враховуючи, що якісні, хороші легіонери до нас їхати не хочуть, величезна увага повинна бути приділена нашій молоді. Так, у нас не було титулів. Але те, про що ми домовилися, Олександр виконав. Він виконав ті завдання, які я поставив йому на тому етапі - впровадити в склад якомога більше молоді.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чому у нас була така тривала перерва перед підписанням нового контракту? Бо спершу ми вчора один одному висловили, що кожен з нас хоче бачити у новому сезоні. Ми зробили паузу для того, щоб підсумувати і обдумати все, про що ми говорили вчора. І ми перенесли розмову про підписання контракту на сьогодні.

Звісно, потрібно виконувати завдання. Але не праві ті, хто пишуть, що не дай Бог команда не потрапить в Лігу чемпіонів, контракт однозначно буде розірвано. Такої умови немає. І на мене тиснути не треба. Тиск слід чинити на Федерацію футболу. Як тільки ми наближалися до суперника в чемпіонській гонці, відразу отримували видалення. Згадайте матч в Олександрії, який ми програли. У ворота суперників пенальті не ставлять, а в наші в аналогічній ситуації призначають", - заявив Суркіс.

Як повідомляється на офіційному сайті, новий контракт розраховано на два роки.

Як раніше повідомляв Знай.ua, півзахисник київського "Динамо" Віктор Циганков потрапив у поле інтересів трьох європейських клубів.