З 14 червня по 7 липня в Бразилії проходить 46-й Кубок Америки з футболу.
У 2-му турі Кубка Америки-2019 у групі В збірна Аргентини зіграла внічию з Парагваєм - 1:1.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
В середині першого тайму за парагвайців відзначився 23-річний форвард Річард Санчес. Аргентинці повинні були відіграватися. Вони змогли це зробити завдяки пенальті, який вже на початку другого тайму реалізував Ліонель Мессі.
Проте, через 5 хвилин Парагвай мав відмінні шанси вийти вперед. Команда заробила пенальті і до точки підійшов гравець, який належить київському "Динамо" - Дерліс Гонсалес. Він був неточним і не вивів Парагвай вперед.
Нагадаємо, у першому турі аргентинці програли Колумбії (0:2).
У другому турі також Бразилія зіграла внічию з Венесуелою (0:0), а Уругвай зустрінеться з Японією.
Після двох турів - Колумбія 6 очок, Парагвай 2, Катар, Аргентина по 1.
Кубок Америки з футболу проходить у п'яти містах Бразилії. У турнірі беруть участь дванадцять збірних: десять представників Південної Америки, а також дві запрошені команди з Азії.
На груповому етапі команди розбиті на три групи. У плей-офф вийдуть по 2 кращих команди з кожної групи, а також 2 з 3-х найкращих збірних, які фінішують на 3-ій позиції в своєму квартеті.
Як повідомляв Знай.ua, Мессі вшосте в кар'єрі виграв "Золоту бутсу", яка вручається найкращому бомбардирові сезону в Європі.

Мессі посів перше місце у загальному заліку, забив 36 голів у чемпіонаті Іспанії, що принесло йому 72 очки.

Ліонель Мессі виграв "Золоту бутсу"
Ліонель Мессі виграв "Золоту бутсу"

На другій сходинці – форвард ПСЖ Кіліан Мбаппе (33 м'ячі і 66 очок), а третім став форвард "Сампдорії" Фабіо Квальярелла, який забив 26 м'ячів і набравши 52 очки.

Нагадаємо, Мессі обійшов форварда "Ювентуса" Кріштіану Роналду за кількістю голів на клубному рівні.

Так, після дубля у матчі проти "Ейбаром" (2:2) в чемпіонаті Іспанії, в активі Мессі - 602 голи в 686 матчах. На рахунку Роналду - 601 м'яч у 804 іграх.
Кріштіану Роналду
Кріштіану Роналду
Зазначимо, що до завершення цього сезону "Барселона" і "Ювентус" проведуть ще по одній грі. Каталонський клуб зіграє у фіналі Кубка Іспанії з "Валенсією", а "Ювентусу" чекає гра з "Сампдорією" у заключному турі Серії А.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще