У першому турі Золотого кубка збірна Гаїті зустрічалася з командою Бермудських островів.
Команда Гаїті відзначилася незвичайним голом: у другому таймі господарі забили м'яч після несподіваного розіграшу штрафного.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Двоє футболістів Гаїті перед розіграшем штрафного зробили вигляд, що не змогли знайти спільну мову, але вже через секунду один з гравців подав м'яч у штрафний майданчик, де його партнер забив гол.

Як писав Знай.ua, з 14 червня по 7 липня в Бразилії проходить 46-й Кубок Америки з футболу.

У 2-му турі Кубка Америки-2019 у групі В збірна Аргентини зіграла внічию з Парагваєм - 1:1.
В середині першого тайму за парагвайців відзначився 23-річний форвард Річард Санчес. Аргентинці повинні були відіграватися. Вони змогли це зробити завдяки пенальті, який вже на початку другого тайму реалізував Ліонель Мессі.
Проте, через 5 хвилин Парагвай мав відмінні шанси вийти вперед. Команда заробила пенальті і до точки підійшов гравець, який належить київському "Динамо" - Дерліс Гонсалес. Він був неточним і не вивів Парагвай вперед.
Нагадаємо, у першому турі аргентинці програли Колумбії (0:2).
У другому турі також Бразилія зіграла внічию з Венесуелою (0:0), а Уругвай зустрінеться з Японією.
Після двох турів. Колумбія 6 очок, Парагвай 2, Катар, Аргентина по 1.
Кубок Америки з футболу проходить у п'яти містах Бразилії. У турнірі беруть участь дванадцять збірних: десять представників Південної Америки, а також дві запрошені команди з Азії.
На груповому етапі команди розбиті на три групи. У плей-офф вийдуть по 2 кращих команди з кожної групи, а також 2 з 3-х найкращих збірних, які фінішують на 3-ій позиції в своєму квартеті.