Чемпіон світу в напівважкій вазі за версією WBC Олександр Гвоздик (17-0, 14 KO) може вже цієї осені об'єднати титули і зустрітися з чемпіоном світу IBF росіянином Артуром Бетербієвим.
Цей бій став можливий, оскільки обов'язковий претендент на титул чемпіона світу WBC в напівважкій вазі Маркус Браун не хоче зустрічатися з Гвоздиком.
Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Організацією бою займеться промоутерська компанія Top Rank, яка працює з Гвоздиком та Бетербієвим.
А Маркус Браун може провести наступний бій проти Жана Паскаля.
У свою чергу Браун у січні переміг Баду Джека і став претендентом на титул.

Бій Олександра Гвоздика з Дуду Нгумбу пройшов у Філадельфії, США.

Дивіться повне відео бою Гвоздик – Нгумбу:

Протистояв 31-річному харків'янину 37-річний боксер з Франції Дуду Нгумбу (38–8, 14 KO).

Більш активно почав поєдинок українець, який на правах фаворита атакував, в основному використовуючи джеб. Але до честі француза, він контратакував і не відсиджувався в обороні. До 4-го раунду Нгумбу і зовсім зловив ритм бою, а тому Гвоздик почав діяти в рингу ще активніше. Але у 5-му раунді в одному з епізодів, коли атакував український боксер, Дуду підвернув ногу або потягнув м'яз на нозі. Відійшовши в кут рингу, француз дав зрозуміти, що йому складно продовжити бій. Суддя дав час Нгумбу, який намагався зрозуміти, чи зможе далі битися. Але через якийсь час команда Дуду дала сигнал, що француз не готовий далі битися, а тому Гвоздик переміг.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Таким чином, український боксер Олександр Гвоздик захистив титул чемпіона світу після перемоги технічним нокаутом.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександру Гвоздику обрали наступного суперника.