Українські спортсмени завоювали дві медалі у веслуванні на Європейських іграх-2019, які проходять в Мінську.
Олег Кухарик і Олександр Сиромятников завоювали срібну медаль у байдарці-двійці на 1000 метрів.
Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Слідом за ними на аналогічній дистанції фінішували другими Юрій Вандюк та Андрій Рибачок в каное-двійці.

Юрій Вандюк та Андрій Рибачок, НОК
Юрій Вандюк та Андрій Рибачок, НОК

"Гонка склалася для нас дуже класно. Ради, що вдало пройшли дистанцію. На мій погляд, ми показали свій максимальний результат на даний момент", - сказав Юрій Вандюк.
"Для нас це перші змагання такого високого рівня, на яких зібралися найсильніші спортсмени Європи. Звичайно, ми хотіли виграти, налаштовувалися тільки на перемогу. Трошки не вистачило, але ми показали свій максимум. Будемо працювати і далі, виправляти помилки і обов'язково вигравати", - додав Андрій Рибачок.
Нагадаємо, після п'ятого дня змагання Україна посідає четверте місце в медальному заліку Європейських ігор. На даний момент на рахунку українців 21 медаль (5-10-6).

Як писав Знай.uа, українська самбістка Анастасія Сапсай завоювала золото Європейських ігор-2019 в Мінську. Змагання проходять з 21 по 30 червня. Чемпіонкою Європейських ігор стала Анастасія Сапсай, яка виступає у ваговій категорії понад 80 кг.

На шляху до фіналу вона здолала Карину Стефанович (9-0), а потім виграла у Катерини Калюжної (5-0) з Білорусі.

У фінальному поєдинку українка здолала грузинку Олену Кебадзе. Це золото стало для України вже третім на Європейських іграх-2019.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Варто зазначити, що у ваговій категорії до 48 кг володаркою срібної нагороди стала Анастасія Новікова. У фіналі українська самбистка програла представниці Росії Олені Бондаревої - 0:2.

Це третя золота медаль для України на Європейських іграх. Перші дві були здобуті в дзюдо.

Тим самим, Сапсай приносить Україні третю золоту медаль. Крім неї, українці здобули перемоги в дзюдо, оскільки виявилися найсильнішими у своїх категоріях.

Це не перша медаль для Сапсай в цьому році. У травні вона взяла срібло на чемпіонаті Європи, який відбувся в Хіхоні.

Європейські ігри в Мінську відбудуться з 21 по 30 червня. Змагання стане частиною кваліфікації спортсменів на Олімпійські ігри-2020, які пройдуть в Токіо.

Як повідомляв Знай.ua, українські дзюдоїсти вибороли золото на Європейських іграх-2019.