Промоутер екс-чемпіона світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО) Едді Хірн розповів, чому британець програв бій з мексиканцем Енді Руїсом (33-1, 21 КО).
"Щоб виграти реванш, Ентоні потрібно бути на піку, як фізичному, так і психологічному. Я дуже вірю в нього. У нього зараз правильний настрій.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Після бою Джошуа сам зізнавався, що його збивали з пантелику розмови про Уайлдера, про те, що після цього бою сядемо, все обговоримо з Деонтеєм, Ф'юрі, влаштуємо мегафайти. І ніби підсвідомо він уже виграв у Руїса. Але коли щось пішло не так, він нічого не зрозумів: "Що?! Що за чорт?" Але тепер настрій у нього буде правильний. Тому що цей бій - це все. Так, як з Кличком.
Реванш буде епічним і дуже складним. Я вже не можу дочекатися. Можна буде в штани накласти під час бою від переживань, але заради таких емоцій ми і живемо", - передає слова Хірна IFL TV.

Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images

Нагадаємо, Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа у сьомому раунді, і відібрав у Джошуа чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF та IBO.

Дивіться відео нокауту:

Бій пройшов в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden 1 червня.
Джошуа зазнав першої поразки у професійній кар'єрі, а Руїс став першим мексиканським чемпіоном світу в суперважкій вазі.

У мережі Instagram Джошуа привітав свого суперника. Боксер написав: "Це вечір Енді. Вітаю, чемпіон".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, суперником британця в цьому поєдинку повинен був стати Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО), але поєдинок був офіційно скасований через допінг.

Як повідомляв портал Знай.ua, Руїс отримав унікальний іменний пояс Snickers.