Екс-баскетболіст "Лос-Анджелес Лейкерс", дворазовий чемпіон Національної Баскетбольної асоціації Станіслав Медведенко балотується у Верховну Раду.
Відповідна інформація з'явилася на сайті ЦВК.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Медведенко йде в Раду по одномандатному виборчому округу №214 у Києві як самовисуванець.
Станіслав Медведенко більшу частину кар'єри провів в НБА, де виступав за "Лейкерс" та "Атланту". Грав на позиції важкого форварда. Медведенко двічі ставав чемпіоном НБА (2001, 2002).

Нагадаємо, дострокові парламентські вибори призначені на 21 липня.

Як повідомляв Знай.ua, український борець греко-римського стилю, чемпіон світу та Європи, срібний призер Олімпійських ігор, Жан Беленюк вирішив брати участь у дострокових парламентських виборах від партії "Слуга народу" президента України Володимира Зеленського.

Беленюк знаходиться у списку партії під 10-м номером.
На своїй сторінці в Facebook Беленюк пояснив своє рішення піти в політику.
За словами спортсмена, він готовий позитивно змінити ситуацію в українському спорті, розуміє, що буде нелегко, але не боїться ризиків.
Жан Беленюк
Жан Беленюк
"1. Моя мрія - золото Олімпіади в Токіо, ніхто не має наміру відмовлятися від мрії. Благо до неї трохи більше року.
2. Президент і його команда побачили в мені людину, якій під силу позитивно змінити ситуацію в українському спорті. Усвідомивши, що критикувати і бути незадоволеним ситуацією набагато простіше, ніж взяти на себе відповідальність, вирішив прийняти пропозицію, повністю віддаючи собі звіт куди йду, для чого йду, які репутаційні ризики пов'язані з даним рішенням. Ніхто не обіцяє, що буде легко, але ми не з боязких.
3. Життя мене досить непогано загартувало з самого дитинства, тому всякого роду випади на мою адресу з боку абсолютно різних людей, переважна більшість з яких мені навіть заочно не знайома, мене ніяк не зачіпає і зачепити не може. Журналісту з Чернігова нічого навіть вибачатися, він навряд чи щось зрозумів, та й мені його вибачення не потрібні, моя самооцінка не постраждала.
4. Зараз живу колишнім життям, що буде після... подивимося. Так що з Богом", - написав Беленюк.

Нагадаємо, дострокові парламентські вибори призначені на 21 липня.

Як повідомляв Знай.ua, Жан Беленюк став триразовим чемпіоном Європи, завоювавши золоту медаль в Бухаресті.

Як раніше писав Знай.ua, Ганна Різатдінова йде в політику.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще