В Бразилії триває розіграш Кубка Америки. У другому чвертьфінальному матчі збірна Аргентини здобула непросту перемогу над суперниками з Венесуели з рахунком 2:0. Аргентинці потужно почали зустріч і забили швидкий гол, на 10-й хвилині відзначився Лаутаро Мартінес. Дуже скоро гра вирівнялася і венесуельці нарешті відігралися. На 74-й хвилині після удару Агуеро з лінії штрафного невдало зіграв голкіпер венесуельців Фаріньєс, відбивши м'яч перед собою, після чого Ло Чельсо спокійно вразив порожні ворота і зняв питання про переможця, передає sport.ua.

В результаті, другим півфіналістом Кубка Амерки стала збірна Аргентини, за право зіграти у фінальному матчі команда посперечається з господарями турніру - командою Бразилії.

Кубок Америки. 1/4 фіналу

Венесуела - Аргентина - 0:2

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Л. Мартінес (10), Ло Чельсо (74)

Рінкон (12), Еррера (14), Рондон (43) - Л. Мартінес (15), Акунья (41)

Венесуела: Фариньес - Ернандес, Чансельор, Маго (Сотельдо, 55), Росалес (Сейхас, 84) - Мурільйо, Еррера, Морено, Рінкон, Мачис (Х. Мартінес, 72) - Рондон

Аргентина: Армані - Фойт, Песелья, Отаменді, Тальяфіко - Де Пауль, Паредес, Акунья (Ло Чельсо, 69) - Агуеро (Дибала, 85), Мессі, Л. Мартінес (Ді Марія, 64)

Арбітр: Вільмар Рондан Перес (Колумбія)

Стадіон: «Маракана - Маріо Филью» ( Ріо--де-Жанейро)

Як раніше повідомляв Знай.uа, названі найдорожчі футболісти УПЛ.

Також Знай.uа писав, що захисник футбольної збірної України і луганської "Зорі" Олександр Караваєв став гравцем київського "Динамо".