Клуб Лечче, новачок елітного дивізіону чемпіонату Італії заявив про підписання контракту з українським хавбеком Євгеном Шаховим. Контракт поки що підписали на 2 роки.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що зараз Шахов приєднався до Лечче на правах вільного агента після закінчення контракту з грецьким ПАОКом.

Євген Шахов в минулому сезоні допоміг грецькому клубу виграти Кубок Греції, а також чемпіонат і при цьому не зазнав жодної поразки.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Шахова визнали кращим гравцем квітня у складі "двухглавых орлів". На рахунку гравця п'ять голів і два передачі в 40 іграх за ПАОК у всіх турнірах у минулій кампанії.

Зазначається, що угода між українським хавбеком Євгеном Шаховим і футбольним клубом Італії Лечче може бути продовжено ще на один сезон.

Раніше повідомлялося, що луганська "Заря" може підписати талановитого німецького захисника Джоеля Абу Ханна. "Зоря"прибула на збори до Словенії, де до команди з першого дня зборів приєднався Ханна.

Зазначимо, що Transfermarkt оцінює гравця в 250 тис. євро. З 1 липня 2019 року він буде вільним агентом.

Нагадаємо, українець Шахів завоював з ПАОКом ще один трофей.

Як повідомляв Знай. ua, Зінченко вписав своє ім'я в історію.

Також Знай. ua писав, що Зозуля забив два голи у Іспанії.