Англійський футбольний клуб "Тоттенхем" має намір продати 27-річного півзахисника Крістіана Еріксена родом із Данії цього літа.
"Тоттенхем" вже пропонував купити Еріксена "Реал Мадриду", але клуб відповів відмовою через захмарну суму, яку хочуть отримати "шпори".
Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Данський футболіст Крістіан Еріксен не хоче продовжувати свій контракт із "Тоттенхемом". Нинішня угода Крістіана з лондонцями чинна до літа 2020-го року. Клуб вже знизив свої розцінки на гравця і хоче отримати з продажу футболіста €70 мільйонів.

Минулого сезону Еріксен провів за "Тоттенхем" 51 матч у всіх турнірах, де забив 10 м'ячів і віддав 17 результативних передач. Варто зазначити, що керівництво "Тоттенхему" намагається зберегти 27-річного гравця в Лондоні, пропонуючи йому новий контракт на чотири роки зі збільшенням заробітної плати з двох до шести мільйонів євро.

У "Реалі" можуть прийняти таку пропозицію, але Еріксен не є їхньою головною ціллю. Першими у шорт-листі клубу перебувають хавбек МЮ Поль Погба та молодий талант Аякса Донні ван де Беек. Якщо ці трасфери зірвуться, то Еріксен отримає шанс приміряти футболку королівського клубу.
Нагадаємо, що Зоря накинула оком на талановитого німця: що про нього відомо.

Як раніше повідомляв Знай.ua, названо найдорожчих футболістів УПЛ.

Також Знай.uа писав, українська самбістка Анастасія Сапсай виборола золото Європейських ігор-2019 в Мінську.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще