Син семиразового чемпіона Формули-1 Міхаеля Шумахера Мік вперше проїдеться на легендарному боліді свого батька Ferrari F2004. Як відомо, саме на ньому Шумахер-старший здобув 15 перемог у 2004 році і завоював останній титул у кар'єрі.

Історична подія відбудеться в Хоккенхаймі 27 і 28 липня перед Гран-прі Німеччини.

"Буде чудово проїхатися на цій машині в Хоккенхаймі. Я зможу керувати одним з найбільш потужних автомобілів в історії Формули-1", – зазначив Мік.

"Публіка напевно оцінить. Шанувальники в Хоккенхаймі будуть раді знову почути рев цього атмосферного автомобіля з V10, особливо з Міком за кермом", - додав директор Формули-1 Росс Браун.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, учасник чемпіонату Німеччини з ралі німець Кай Гюнтер з команди Renault помер у віці 48 років після події під час проходження траси.

Як повідомляв портал Знай.uа, закінчився дев'ятий етап чемпіонату світу з автоперегонів у класі Формула-1.

Також портал Знай.uа писав, що пілот "Хааса" Ромен Грожан врятував свою сім'ю від пограбування.