Зірка збірної України, котрий виступає за англійський клуб "Манчестер Сіті" і нещодавно отримав інший номер у команді - 11-й, Олександр Зінченко вже тривалий час ділиться із фанатами не тільки успіхами у футболі.

Найбільша увага прихильників прикута до його Instagram, і зрозуміло чому. За всі роки своєї кар'єри, Зінченко здобув собі репутацію весельчака-красеня, від якого просто божеволіють дівчата і не лише на трибунах.

Олександр Зінченко
Олександр Зінченко

Днями футболіст відзначився черговим дотепним натяком у бік своєї дівчини, яку він жартома називає "Влада Седан" після публікації відео - там красуня-білявка катає його на спині посеред парку атракціонів. Зінченко опублікував знімок, де він з оголеним торсом стоїть посеред басейну, до половини намочивши шорти:

Олександр Зінченко
Олександр Зінченко

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Олександр Зінченко
Олександр Зінченко

"Твоє обличчя, коли Владі Седан не доведеться прати речі", - підписав фото він.

Користувачі оцінили почуття гумору спорстмена і відповіли жартами у коментарях:

Олександр Зінченко
Олександр Зінченко

"Логічно, коли у самого є така дошка для прання", "Спеціально згорбився, аби бути схожим на машину", "Вдалий кадр! Таке відчуття, що п'єш басейн через трубочку", - іронізують фанати.

Нагадаємо, британський боксер-важкоатлет Тайсон Ф'юрі змусив журналістку виконати його примху за можливість взяти у нього інтерв'ю.

Як повідомляв Знай.ua, син семиразового чемпіона Формули-1 Міхаеля Шумахера Мік вперше проїдеться на легендарному боліді свого батька Ferrari F2004.

Також Знай.ua писав, що італійська біатлоністка Доротея Вірер викликала фурор своєю фотографією, продемонструвавши гарне підтягнуте тіло.