Відомий польський футбольний клуб "Легія" (Варшава) вів переговори з українським "Шахтарем" щодо трансферу захисника Едуарда Соболя, проте обговорення можливої покупки завершилося безуспішно.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Super Express.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Едуард Соболь

За інформацією журналістів, польський клуб потребує підписання гравця на позицію лівого захисника. Також наголошується, що в пошуках футболіста на цю позицію поляки звернули увагу на Соболя. Успішно завершити переговори по Соболю не вдалося, але є ймовірність, що Легія ще повернеться до обговорення трансферу.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

При цьому агент Едуарда спростував чутки про можливість такого переходу клієнта. Раніше ЗМІ писали про інтерес Десни в оренду Соболя, але пізніше стало відомо про зрив такого варіанту.

Нагадаємо, Зінченко засвітив голий торс посеред басейну, фанатки в захваті: "Ось це дошка для прання".

Як повідомляв Знай.uа чи повернеться Неймар до "Барселони": Гвардіола передбачив майбутнє зіркового бразильця.

Знай.uа писав, російський футболіст одеського Чорноморця поскаржився на українську мову, згадавши Зеленського і Порошенка.