Колишній півзахисник збірної Бразилії Зе Роберто напророчив сумне майбутнє форварду французького клубу "Парі Сен-Жермен" Неймару. Так, за словами бразильця, 27-річний нападник незабаром закінчить кар'єру.

"Неймару потрібно зробити фундаментальні зміни. Вони у нього в голові. Він хоче повернутися в "Барселону". Але не впевнений, що "Барселона" хоче того ж. Неймар близький до того, щоб втратити ідеальний момент зробити крок вперед і прийняти роль лідера, яку такий талант, як він, зобов'язаний прийняти. Травми не допомогли йому це зрозуміти", - заявив Зе Роберто.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Неймар

Крім того, за словами футболіста, Неймар вже не повністю зосереджений на футболі і незабаром "втратить радість від гри".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Якщо так і триватиме, він не дограє до 30 років. Так, гроші і спокуси завжди існували в футболі. Але Кріштіану і Мессі, зверніть увагу, живуть зовсім по-іншому", - підкреслив Зе Роберто.

Зе Роберто

Нагадаємо, ПСЖ і "Барселона" зчепилися за Неймара.

Раніше Знай.ua повідомляв, Реал погодився продати одного з найкращих гравців.

Також Знай.ua писав, у "Динамо" повернувся тренер, що втік в Росію під час війни.