Український півзахисник "Гомеля" Євген Смирнов,який грає під 77 номером, отримав травму. Нещодавно стало відомо про те, що його прооперували і він вже скоро буде приступати до відновлення. Сам 26-річний футболіст виклав фотографію з лікарняного ліжка на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Виклик прийнято"- написав Євген. На фото він зображений з перебинтованою ногою.

Однією з перших фото прокоментувала його возлюбленна Євгенія, яка і зробила цей знімок:

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Стиль - це коли завжди, скрізь і за будь-яких обставин".

В коментарях шанувальники футболіста бажали йому здоров'я.

"Якнайшвидшого одужання", "Здоров'я,сил і терпіння", "Одужуй, візок, ти потрібен на поле", "Женя, швидше одужуй", "Здоров'я тобі чемп!"

Також, відзначився і колишній клуб Смирнова - Чорноморець. Євген перейшов з одеського клубу спочатку в "Тирасполь" в 2014 році, а вже в лютому цього року - "Гомель".

Нагадаємо, футболіст московського "Динамо" Іван Ордець нещодавно відзначився досить суперечливим ставленням до головному тренеру збірної України Андрію Шевченку.

Як повідомлялось раніше, захисник донецького футбольного клубу "Шахтаря" Данила Сагуткін підписав річний контракт з російським футбольним клубом "Єнісей".

Також з'явилася інформація, що захисник "ПСВ" Анхелінью готується до повернення в "Манчестер Сіті".