Українська спортсменка повністю оголилася на березі моря, виклавши пікантне фото на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Легкоатлетка Ольга Бібік та підпис вырала вкрай наодозначную до такого провокативному фото:
"Моє тіло дуже важливо для мене… моє обличчя, мої пальці, мої ноги, мої руки, мої очі, все. Я використовую все, що у мене є. Я живу."

В коментарях думки розділилися: хтось захоплювався дівчиною, а хтось відзначив недосконалість фігури, як для спортсменки.

"Вам не холодно?", "Тільки тіла не видно. Все як у всіх на пляжі!", "Це дразниловка а не оголення.", "Дитинко, ти просто космос", "А що зі спиною? складки?"

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зазначимо, що українська бігунка регулярно радує українців і всіх шанувальників по світу своїми іноді провокативними, а іноді просто милими фото.

Зазначимо, що в квітні 2017 року Ольга потрапила в серйозну аварію. На щастя, для самої спортсменки обійшлося без серйозних травм. Вона потрапила в аварію, коли вона поверталася в Чернігів. Крім Бібік в машині був її чоловік за кермом, а також дружина брата і маленький племінник.

Нагадаємо, що українські гімнастки вибороли медаль на Європейських іграх-2019: захоплююче відео.

Як повідомляв Знай.ua, українські дзюдоїсти завоювали золото на Європейських іграх-2019.

Також Знай.uа писав, українські боксери у запеклих боях принесли дві медалі на Європейських іграх: неймовірна перемога.