Українські спортсмени на Європейських іграх 2019 року в Мінську показують відмінні результати. Україна впевнено утримує лідируюче місце в загальному медальному заліку.

Ще дві медалі виграли боксери Олександр Хижняк та Микола Буценко.

Про це повідомляє Національний олімпійський комітет.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Хижняк переміг італійця Сальваторе Кавальяро в категорії до 75 кг і виборов золоту медаль – 12-ту для України на турнірі. У фінальному бою вагової категорії до 56 кг Буценко програв ірландцеві Курту Уокеру і отримав "срібло".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Український боксер Олександр Хижняк (до 75 кг) стає чемпіоном ІІ Європейських ігор у Мінську. Одним з перших Олександра і тренерів нашої боксерської збірної з золотим успіхом привітав президент НОК України Сергій Бубка", - йдеться в дописі комітету.

Зазначимо, що віцечемпіон ІІ Європейських ігор Мінська-2019 з боксу у ваговій категорії до 56 кг Микола Буценко після фінального бою не приховував свого засмучення. Він заявив, що виходив на ринг лише за перемогою. Також спортсмен подякував вболівальникам за підтримку.

"Зараз зовсім немає емоцій. У фіналі налаштовувався лише на "золото". Сьогодні у ринзі я зробив все від мене залежне, щоб показати максимальний результат. На жаль, за це отримав лише "срібло", - сказав спортсмен.

Український борець греко-римського стилю, чемпіон світу та Європи, срібний призер Олімпійських ігор Жан Беленюк, який вирішив брати участь у дострокових парламентських виборах від партії "Слуга народу" президента України Володимира Зеленського виграв "золото" ІІ Європейських ігор.

Нагадаємо, що українські гімнастки вибороли медаль на Європейських іграх-2019: захоплююче відео.

Як повідомляв Знай.ua, українські дзюдоїсти завоювали золото на Європейських іграх-2019.

Також Знай.uа писав, українська самбістка Анастасія Сапсай виборола золото Європейських ігор-2019 в Мінську.