Португальський нападник футбольного клубу "Ювентус" Кріштіану Роналду і бразильський форвард ПСЖ Неймар зійшлися один проти одного на боксерському ринзі. Так, знамениті футболісти знялися у рамках реклами португальської компанії MEO.

Відео опубліковано на YouTube-каналі компанії.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ви коли-небудь уявляли собі рекламу Кріштіану Роналду та Неймара-молодшого? Були такі, що уявляли", - йдеться у підписі до відео.

У ролику Роналду та Неймар вийшли на боксерський ринг. Вони також зімітували поєдинок.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На кадрах можна побачити, як спортсмени з посмішкою на обличчі переміщуються по рингу, при цьому зрідка завдаючи один одному легкі удари. У якийсь момент на обличчі спортсменів з'являються маски в стилі мексиканських реслерів.

Зазначимо, що нещодавно Кріштіану Роналду на своїй сторінці в Instagram поділився відвертою фотографією. На фото Роналду зі своєю дівчиною Джорджиною Родрігес цілуються в басейні. Зараз пара виховує чотирьох дітей. У листопаді 2017 року Джорджина народила португальцю доньку Алану.

Нагадаємо, Мессі зганьбився на Кубку Америки "жіночою образою": "Ой, все".

Як повідомляв Знай.ua, зірка Реала в п'яному угарі крушив все на своєму шляху, а потім втомився: дивні фото.

Також Знай.ua писав пенальті, домінування і втрати: Олександрія зіграла яскравий поєдинок сезону, потужні кадри.