Українська тенісистка Людмила Кіченок не змогла пробитися в 1/8 фіналу парного розряду Вімблдону. Вона грала в парі з американкою Ракель Атаво.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У матчі другого раунду українсько-американський дует поступився тандему з Німеччини Анна-Лєна Фридзам/Лаура Зигемунд.

Турнір тривав 1 годину 48 хвилин. Кіченок з напарницею вдалося виграти перший сет 6:2. Однак успіх закріпити в наступний партіях не вдалося. У третьому сеті українка з американкою і зовсім програли 0:6.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

При цьому в 1/8 фіналу парного турніру Вімблдону зіграє сестра Людмили Надія. Українка у понеділок, 8 липня, в парі з американкою Ебігейл Спірс зіграє проти Кветі Пешке (Чехія) і Ніколь Меликар (США).

Раніше повідомлялося, що 16-річна українська тенісистка Березня Костюк в першому колі кваліфікації українка оформила перемогу з рахунком 7-5, 6-2 в матчі з п'ятого сіяного китаянкою Ма Шуюэ (№206). Як відомо, у Франції в Страсбурзі відбудеться Internationaux de Strasbourg - International. Змагання триватимуть з 19 по 25 травня, українка вже встигла проявити себе на старті відбіркового етапу, обігравши дослідну суперницю.

Нагадаємо, українська тенісистка Костюк вийшла у фінал на турнірі в Страсбурзі.

Як повідомляв Знай. ua, українка Костюк грандіозно провалилася у фіналі ITF.

Також Знай. ua писав, що українські тенісистки Кіченок зазнали фіаско на чемпіонаті Франції.