Британський супертяж Тайсон Ф'юрі підтвердив, що вже підписано угоду про рематче з американцем Деонтеєм Вайлдером. Бій призначений на 22 лютого 2020 року.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"На цей раз я не буду хлопцем, який до бою три роки не бився і зловживав алкоголем. Я просто вырублю його", — цитує Ф'юрі The Sun.

Боб Арум, промоутер Тайсона Ф'юрі, вже встиг заявити, що Деонтей Вайлдер у другому бою не зможе протримаються проти нього і п'яти раундів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Перед тим, як відбудеться бій Ф'юрі і Вайлдера, Тайсон проведе бій з Луїсом Ортісом. В останньому поєдинку Деонтей розніс Домініка Брізіла, нокаутувавши його вже в першому раунді і захистив чемпіонський титул.

Раніше повідомлялося, що екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (28-0-1, 20 КО) заявил, що не зміг би вистояти в бою проти екс-абсолютного чемпіона світу з боксу у важкій вазі американця Майка Тайсона.

Ф'юрі вважає, що Майк у своєї пікової формі нокаутував би його вже в першому раунді.

"Майк переміг нокаутом у першому раунді", - сказав Ф'юрі.

Нагадаємо, Ф'юрі оцінив свої шанси в бою з Майком Тайсоном.

Як повідомляв Знай. ua, Ф'юрі змусив журналістку зробити це прямо на сцені.

Також Знай. ua писав, що Ф'юрі необережно зачепили за хворе, і тут понеслося.