Аргентинський футболіст Ліонель Мессі може отримати дворічну заборону на виступи за національну збірну. Про це в неділю, 7 липня, повідомила іспанська газета AS.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

І все із-за звинувачень в корупції Південноамериканської конфедерації футболу (КОНМЕБОЛ). У суботу, 6 липня, збірна Аргентини змогла обіграти команду Чилі з рахунком 2:1 в матчі за третє місце на Кубку Америки, який проходить в Бразилії. На 37-й хвилині зустрічі арбітр видалив за неспортивну поведінку капітанів команд — Мессі і Гарі Медель.

При цьому Мессі відмовився бути присутнім на церемонії нагородження, як знак протесту проти суддівства на турнірі, а також звинуватив КОНМЕБОЛ в корупції.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тепер федерація має всі підстави, щоб присудити аргентинцеві максимальне покарання а критику роботи організації у вигляді дворічного відсторонення від ігор за національну команду.

Лідер збірної Аргентини звинуватив Південноамериканську конфедерацію футболу в корупції після видалення в поєдинку за третє місце Кубка Америки проти Чилі (2:1). Він вважає, що всім править Бразилія.

"Той, кого я вважав екстраординарним, повинен виявляти трохи більше поваги. Необхідно вміти приймати поразки. Будьте обережні з тим, що говорите. Він справив великий тиск на свою велич. Бразилія зіграла чесно проти Аргентини", - зазначив Тіте.

Нагадаємо, Мессі зганьбився на Кубку Америки "жіночої образою".

Як повідомляв Знай. ua, Мессі в стилі маленької школярки відмовився від "чемпіонських" нагород.

Також Знай. ua писав, що поява Мессі викликало неймовірний захват у маленьких фанатів.