Динамо не змогло обіграти "Олімпіакос" в товариському матчі на зборі в Австрії, пише Футбол 24.

Динамо – Олімпіакос – 1:1

Голи: Соль, 45 (п) – Буханакіс, 5

Контрольний поєдинок Динамо – Олімпіакос стартував о 18:00 за київським часом.

Це вже третій поєдинок Динамо в Австрії. Раніше кияни врятували нічию з Ботошани завдяки голу Вербича та розгромили Ваккер. В останньому матчі свій дебютний гол у складі "біло-синіх" забив Олександр Караваєв.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Старт сьогоднішнього поєдинку через негоду довелося затримати на 10 хвилин. Однак футболісти все одно почали матч під дощем. Погодні умови позначилися на якості поля, тому командам було важко грати в комбінаційний футбол.

Олімпіакос зумів організувати разючий контрвипад і відкрити рахунок вже на 5-й хвилині.

Ближче до середини другого тайму Олімпіакос притиснув киян до воріт і регулярно створював гострі моменти. Однак Георгію Бущану вдавалося правильно вибирати позицію, рятуючи команду від пропущеного голу.

Заключні хвилини "Динамо" провело переважно в захисті, намагаючись організувати контратаку. Однак, знову ж таки через погодні умови, командам не вдалося продемонструвати всі свої сильні сторони. Другу половину Олімпіакос провів активніше, але підсумковий рахунок так і не змінився – 1:1.

Нагадаємо, Мессі зганьбився на Кубку Америки "жіночої образою".

Як повідомляв Знай. ua, Мессі в стилі маленької школярки відмовився від "чемпіонських" нагород.

Також Знай. ua писав, що поява Мессі викликало неймовірний захват у маленьких фанатів.