Дружина відомого українського футболіста, який зараз грає в оренді в турецькому Ризеспоре, показала, як розкішно проводить вільний час у Києві. На своїй сторінці в Instagram Ірина Морозюк виклала гарячий знімок з ресторану з келихом в руках.

Ірина Морозюк
Ірина Морозюк

На цей раз дівчина порадувала шанувальників спокусливим фото, в якому її груди ледве утримуються в тісному чорному топі, погрожуючи падінням в келих.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Чи вірите ви в кохання?" - питає гаряча дружина Миколи Морозюка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

В коментарях відразу стали відзначатися небайдужі фоловерів:
"Татухи залікові", "Ви красива, дуже!", "Зюбинатор. Машина просто Машина", "Вірю тільки любов до тебе", "Красуня", "Ракета", "Прекрасна", "Від тебе не втомишся!", "Шикарна дама", "Покажи сиськи"

Відзначимо, що не так давно Ірина Морозюк підкорила незвичайною участю у флешмобі #BottleCapChallenge. За початковими умовами челленджу було необхідно збити кришку з пляшки ногою, але креативна дівчина змінила правила і використовувала груди.

Після цього на фігуристу дружину футболіста звернули особливу увагу. Хоча й до цього вона не була нею обділена.

Нагадаємо, Мессі зганьбився на Кубку Америки "жіночої образою": "Ой, всі".

Як повідомляв Знай.uа, зірка Реала в п'яному угарі крушив все на своєму шляху, а потім втомився: дивні фото.

Також Знай.uа писав пенальті, домінування і втрати: Олександрія зіграла яскравий поєдинок сезону, потужні кадри.