Футбольний клуб "Шахтар" відмовився віддавати в оренду Валерія Бондаренка в "Олександрію". Головний тренер "Олександрії" Володимир Шаран розповів, яким чином донецький клуб підвів його.

Як вияснилось, між "Шахтарем" та "Олександрією" була домовленість, що Валерій Бондаренко гратиме за "олександрійців" на правах оренди.

Шахтар-Олександрія
Шахтар-Олександрія

"Шахтар" знав, що ми будемо виступати в єврокубках і потребуємо посиленні. І несподівано керівництво "Шахтаря" відправляє Валерія в Португалію, у "Віторію Гімараєш". Зрозуміло, що цей хід – компенсація за Луїша Каштру, нового тренера "Шахтаря", який прийшов з "Віторії", – цитує Шарана офіційний сайт "Олександрії".

Головний тренер каже, що домовленість про оренду була досягнута ще до призначення Каштру, тому в "Олександрії" практично не розглядали інші варіанти посилення.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

ФК Шахтар
ФК Шахтар

"Тепер у нас проблема з центральним захисником. Це головна проблема. Також хочеться бачити ще плеймейкера, адже одного Кирила Ковальця мало", - сказав Шаран.

Як відомо, португальська "Віторія Гімараєш" орендувала Бондаренка. Футболіст перейшов до "Шахтаря" взимку, саме з "Олександрії". Однак гравцем основи стати не зміг.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Не менш важливий інший аспект. "Шахтар" переживає зміну поколінь. Триматися все на Тайсоні, Марлосі, Ісмаїлі вже не може. Напевно, це один із вагомих мінусів роботи попереднього тренера Паулу Фонсеки: майже ніхто з нових гравців не став не те що лідером, а гравцем основного складу. Виняток - Жуніор Мораес.

Нагадаємо, Зеленський стане голкіпером краматорського "Авангарду".

Як повідомляв Знай.uа МанСіті продасть головного конкурента на позицію Зінченка: що чекає на Фабіана Делфа.

Знай.uа писав, "Не для Роми квіточка росте": Тайсона з Шахтаря завалили пропозиціями, де феєритиме бразилець.