22-річний український легіонер "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко відпочиває зі своєю дівчиною Владою Седан у США.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дівчина дуже часто полюбляє тішити шанувальників різними пікантними фото, які змушують чоловіків забуватися в солодких мріях. Так, нещодавно вона поділилася кадром, через який багато хто позаздрить 22-річному Олександру Зінченку.

Олександр Зінченко
Олександр Зінченко

Зазначимо, що пара переїхала з США на відпочинок до Мексики і зараз проводять літні дні в Канкуні. Влада Щеглова виклала фото, де вона на тлі заходу сонця ніжно обіймає Олександра. Неможливо не відзначити шикарну фігуру журналістки в кислотному салатовому купальнику в тон плавальним шортам Зінченка.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

В коментарях українці щосили розсипаються в компліментах парі:

"Гарні і дуже схожі!", "Підсмажені", "Влада дуже приємна дівчина. А головне, виглядає натурально.", "Дуже круто дивитесь разом", "Влада і якийсь заробітчанин із закордону", "По колірній гамі плавок питань немає", "Круті", "Ідеальна пара".

Дівчина не в перший раз радує своїх шанувальників соковитим фото. Не так давно вона опублікувала сонячний кадр з басейну. У підписі до фото дівчина пожартувала про свою нібито повну фігуру.

"Враховуючи те, скільки я тут їм, то фотографуватися мені поки рекомендовано тільки у воді, і тільки по пояс"

В коментарях фолловери заходилися переконувати дівчину і запевняти що вона надзвичайно красива. А деякі підтримали жарт обраниці Зінченка:

"Красуня Влада", "Мексиканський буріто - це тобі не позняківська шаурма, небезпечніше", "Не вигадуй", "Красуня", "Ти ідеальна в будь-якому варіанті.", "Красуня, Саня не помилився з выбором".

Нагадаємо, змінив клубну футболку: Коноплянка готовий грати пліч-о-пліч з турками.

Як повідомляв Знай.иа, Мансіті продасть головного конкурента на позицію Зінченко: що чекає Фабіана Делфа.

Також Знай.иа писав, Ярмоленко повернувся на тренування після важкої травми: затяжний відпустка закінчилася.