25-річний американець Діллон Деніс, тренер з боротьби бійця UFC ірландця Коннора Макгрегора (на фото в заголовку разом зі своїм підопічним), став учасником масової бійки в одному з нічних клубів Нью-Йорка. Як повідомляє видання The Daily Mail, Деніс відпочивав з друзями біля барної стійки, коли отримав удар в голову від невідомого.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як видно з відео, розміщеному на Youtube-каналі MMA FOCUS, Діллон відразу ж опинився на підлозі після отриманого удару. В результаті охоронці вивели конфліктуючі сторони на вулицю, де бійка продовжилася. При цьому про причини конфлікту, що призвели до бійки, видання не повідомляє.

Це була просто бійка у барі

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Відзначимо, що саме Деніс був одним з ініціаторів знаменитої бійки після бою між своїм підопічним і росіянином Хабібом Нурмагомедовим. За словами дагестанця, вистрибнути з Октагон і почати бити Диллона його спровокували образливі вигуки з боку тренера Конора. У підсумку, Деніс був дискваліфікований на сім місяців, після закінчення яких вже встиг провести свій другий бій у ММА - 14 червня він нокаутував у першому раунді американця Макса Хамфрі.

Нагадаймо, чемпіонка світу з тайського боксу перевірила челлендж Макгрегора на банці огірків

Як повідомляв портал Знай.uа, що Конор Макгрегор назвав Тайсона Ф'юрі найкращим важковаговиком епохи в боксі.

Також портал Знай.uа писав, що Нурмагомедов висунув Макгрегору умови реваншу

https://www.youtube.com/watch?v=rNAIpg3b62o&t=10s