Екс-чемпіон UFC у найлегшій вазі Холлі Холм прокоментувала свою розгромну поразку у бою проти Аманди Нуньєс на турнірі UFC 239.

Нуньєс нокаутувала Холм хай-кіком у першому раунді.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я завжди кажу, що живу саме тим життям, про яке мріяла. Але отримати удар ногою в обличчя ніколи не було частиною моєї мрії. Це схоже на кошмар, після якого прокидаєшся вранці і питаєш: "Що це зараз було?"

Проте я хочу, щоб ви знали, що я добре себе почуваю і продовжу рухатися вперед. Звичайно ж, це важко, але у мене все добре. Я ціную вашу підтримку і любов. А якщо ви хочете накачати собі губи, просто бийте по обличчю", - сказала Холм.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
Як раніше повідомляв Знай.ua, екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор оголосив про повернення в спорт через дев'ять днів після своєї відставки. Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Конор Макгрегор, Getty Images
Конор Макгрегор, Getty Images

"Я хочу продовжити рухатися вперед разом з моїми шанувальниками з різних релігій та куточків планети. Всі віросповідання кидають нам виклик стати кращою версією самих себе. Це один світ, і він для всіх. Побачимося в октагоні", - написав Конор.

Нагадаємо, 26 березня Макгрегор заявив про завершення спортивної кар'єри.