Хайден Панеттьєрі, колишня цивільна дружина екс-чемпіона світу з боксу Володимира Кличка, протягом півроку страждала від жорстокого поводження, пише Radar Online.

У Хайден Панеттьєрі та Володимира Кличка є маленька донька
У Хайден Панеттьєрі та Володимира Кличка є маленька донька

За інформацією видання, Хайден регулярно бив її новий хлопець Брайан Хікерсон.

10 липня в Лос-Анджелесі відбулося судове слухання у справі побиття Панеттьєрі. В процесі засідання з'ясувалося, що Хікерсон бив дівчину протягом півроку, поки вона не витримала і не звернулася до поліції в травні цього року.

Офіцер поліції Ембер Фіндлі розповіла, що виклик на "911" надійшов близько двох годин ночі. А коли патрульні прибули на місце, вони почули жіночий крик. Хікерсон збрехав, що знаходиться вдома один, але поліцейські увійшли до будинку, де і виявили побиту Хайден.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За словами офіцера, у актриси були під очима синці, обличчя набрякло. Також на лівій стороні шиї були помітні зсадини, а на обох руках синці.

Панеттьєрі розповіла офіцерові, що вони з Хікерсоном відпочивали в барі, а коли повернулися додому, у них зав'язалася словесна перпалка біля вхідних дверей. Тоді бойфренд тричі вдарив її долонею по обличчю, і у дівчини з носа пішла кров.

Крім того, з'ясувалося, що Хікерстон не перший раз б'є Панеттьєрі.

Наступне слухання відбудеться через кілька тижнів. За скоєне Хікерстону загрожує до чотирьох років в'язниці.

Як писав Знай.ua, Володимир Кличко може піти в політику, очоливши на парламентських виборах партію УДАР.

Володимир Кличко
Володимир Кличко

Про це пише "Українська правда" з посиланням на джерела в оточенні мера Києва, брата Володимира.

Володимир Кличко поки не прийняв остаточного рішення, але розмови про його можливу політичну кар'єру вже йдуть в колах партії УДАР.

"Володі треба закінчити ще багато справ і мова не тільки про бізнес. Дуже багато залежить від того, будуть дострокові вибори чи строкові", - цитує джерело "Українська правда".

Як раніше писав портал Знай.ua, Володимир Кличко може повернутися в бокс.