Нещодавню поразку легендарного британця Ентоні Джошуа у поєдинку проти мексиканця Енді Руїса змусило аналітиків значно змінити котирування на бій Джошуа – Усик.

Можна сміливо припустити, що уродженці Уотфорда і Сімферополя вийдуть на ринг наступного року, у разі, якщо Ентоні вдасться перемогти Руїса в матчі-реванші.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Цікаво, якщо раніше абсолютним фаворитом поєдинку Джошуа – Усик вважався британський боксер, то зараз шанси на успіх українця помітно зросли.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Поставити на перемогу AJ сьогодні можна з коефіцієнтом 1,50 (було – 1,10). Тріумф Усика оцінюється котируванням 2,50 (було – 7,00). Показники на нічию тепер досягають рівня 26,00 (було – 30,00).

Нагадаємо, що Усик показав підготовку до дебюту у хевивейте. Наш боєць вже тренується і похвалився новим відео в мережі, де демонструє свої навички.

Як повідомляв портал Знай.uа, екс-чемпіон світу за версіями WBA та IBF у важкій вазі росіянин Денис Лебедєв оголосив про завершення кар'єри. Олександра Усика назвали головною причиною такого рішення.

Також портал Знай.uа писав, що Олександр Усик виклав відео своїх перших тренувань після того, як через розрив біцепса він вибув з ладу.