Англійський захисник Жорді Осей-Туту покинув футбольне поле посеред матчу. Причиною стали расистські образи. Фото і відео з'явилися в мережі.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Футболіст, права на якого належать лондонському "Арсеналу", піддався расизму під час товариського матчу з швейцарським клубом "Грассхоппер". На правах оренди в цьому матчі він грав за німецький "Бохум", однак не зміг продовжити і пішов з поля.

Він не зміг витримати расистських вигуків фанатів з трибун і в першому таймі залишив поле зі сльозами на очах. 20-річний футболіст зміг відновити гру у другому таймі і був замінений на 53-й хвилині.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Осей-Туту отримав сильну підтримку від фанатів в соціальних мережах і щиро подякував фоловерів.

"Спасибі, що підтримали мене. Дуже сумно, що така поведінка є частиною гри, але таке життя. Це ніколи не зупинить мене в досягненні моїх цілей і не завадить мені грати у футбол. Я продовжу рухатися далі і виступати за "Бохум", - написав він.

Німецький "Бохум" виграв у "Грасхоппера" з рахунком 3:2.

Раніше повідомлялося, що вже в найближчий час воротар "Ювентуса" Маттіа Перин може стати игроком "Бенфіки", стверджує журналіст La Gazzetta dello Sport Ніколо Шира у своєму Twitter.

За його інформацією журналіста, Ціною такого рішення стали 10 мільйонів євро, які португальський клуб готовий заплатити "бьянконері" за 26-річного італійця.

Нагадаємо, найскандальніший ультрас Динамо хоче в Раду.

Як повідомляв Знай. ua, Маттіа Перин змінює клубні кольори.

Також Знай. ua писав, що відомий український футболіст зрадив Україну.