Українські спортсменки завоювали чергову медаль на чемпіонаті світу з водних видів спорту, який проходить в Кванджу (Південна Корея).

Синхроністки Марта Федіна та Анастасія Савчук отримали "бронзу" в технічній програмі дуетів.

Про це повідомляє "Сьогодні".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Перше місце дісталося олімпійським чемпіонкам з РФ Світлані Ромашиній та Світлані Колесніченко. "Срібло" відвоювали китаянки Сунь Веньянь і Хуан Сюечень.

Чемпіонат світу в Кванджу проходить з 12 по 28 липня. Традиційно турнір розділений на дві частини. Перший тиждень присвячений стрибкам у воду, синхронному плаванню і плаванню на відкритій воді, друга – плаванню і хайдайвінгу. Змагання з водного поло триватимуть протягом усього чемпіонату світу. Медалі чоловічі та жіночі команди розіграють в передостанній день першості.

Варто додати, у водному поло на чемпіонаті світу встановлений рекорд результативності. Збірна Угорщини розгромила Південну Корею з рахунком – 64:0.

Нагадаємо, українка прорвалась до фіналу чемпіонату з великого тенісу у Франції. Катаріна Завацька побореться за титул на турнірі ITF W100.

Як повідомляв раніше Знай.ua, 17-річна українська тенісистка Дарiя Снігур виборола перемогу на юніорському Wimbledon-2019

Також портал Знай.ua писав, що українські спортсмени Олександр Горшковозов і Олег Колодій зайняли 3-е місце в синхронних стрибках з трампліну у Кореї.