Екс-боєць UFC Абель Трухільо заарештований за звинуваченнями у сексуальної експлуатації дитини та злочинній непристойності, повідомляє MMAJunkie.
За інформацією джерела, він перебуває під вартою з 16 червня. 36-річному бійцеві загрожує до 18 місяців в'язниці та штраф у розмірі 100 тисяч доларів.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Подробиці не повідомляються, але відомо, що інциденти, за яким Трухільо проходить в якості обвинуваченого, відбулися в штаті Колорадо.
Нагадаємо, у 2007 та 2009 роках Трухільо визнавав себе винним у домашньому насильстві по відношенню до матері своєї дитини.
Абель Трухільо провів у UFC 11 боїв, в шести з яких здобув перемогу. Трухільо програвав таким суперникам, як Хабіб Нурмагомедов і Тоні Фергюсон.
В 2017 році Абель пішов з UFC.
Як раніше повідомляв Знай.ua, екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор оголосив про повернення в спорт через дев'ять днів після своєї відставки. Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Конор Макгрегор, Getty Images
Конор Макгрегор, Getty Images

"Я хочу продовжити рухатися вперед разом з моїми шанувальниками з різних релігій та куточків планети. Всі віросповідання кидають нам виклик стати кращою версією самих себе. Це один світ, і він для всіх. Побачимося в октагоні", - написав Конор.

Нагадаємо, 26 березня Макгрегор заявив про завершення спортивної кар'єри.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще