Руководста ПСЖ поставив жорсткий ультиматум своєму зоряному форварду Неймару, повідомляє El Pais.
За інформацією видання, в клубі пообіцяли не випускати його на поле до кінця контракту, який діє ще три роки - до літа 2022 року.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Президент ПСЖ Нассер Аль-Хелайфі був обурений небажанням Неймара прибути в команду з відпустки, тому через спортивного директора клубу Леонардо передав бразильцеві, що якщо той не припинить подібні капризи, то залишиться в Парижі до кінця контракту і при цьому жодного разу більше не зіграє.
Як писав Знай.ua, Неймар може залишити клуб в найближче трансферне вікно.

Президент клубу Насер аль-Хелайфі заявив, що йому набридли витівки зоряних гравців, і він нікого не тримає.

"Гравці повинні ставитися до своїх обов'язків ще більш відповідально, ніж раніше. Ставлення повинне бути зовсім іншим. Їм доведеться працювати більше. Вони тут не для того, щоб веселитися. І якщо їх це не влаштовує, двері відкриті, чао! Я більше не потерплю суперзіркової поведінки", - заявив аль-Хелайфі.

Пізніше французьке видання L’Equipe повідомило, що керівництво ПСЖ не буде заперечувати проти трансферу Неймара, якщо отримає велику пропозицію.

Крім того, повідомляється, що і сам Неймар у своєму оточенні заявив, що теж хоче піти.

Раніше Неймара позбавили капітанської пов'язки.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, форвард ПСЖ Неймар вдарив фаната після програшу Ренну у фіналі Кубка Франції (2:2, пен. 5:6).